۲۰ کانال آبیاری در ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۵ - ۱۴:۴۷
۲۰ کانال آبیاری در ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ننگرهار، ۲۰ کانال آبیاری را به ارزش ۱۱۲ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرد.
این پروژه‌های آبیاری در ۱۷ ولسوالی و مرکز ولایت ننگرهار توسط پروژه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم یا «CLAP»، رشد زراعت و انکشاف روستایی یا «CBARD» و هم‌چنین برنامه حمایت از اولویت ملی دوم «SNAPP2» با هزینه ۱۱۲ میلیون افغانی  تطبیق شده است. این پروژه‌های آبیاری بیش از ۱۲ ‌هزار و ۵۰۰ جریب زمین را آبیاری و نزدیک به ۲۰ درصد از ضایعات آب جلوگیری می‌کند.
وزیر زراعت در مراسم افتتاح این پروژه‌ها گفت که آبیاری یکی از سکتورهای کلیدی وزارت زراعت است و سالانه، پروژه‌های زیاد آبیاری در ولایت‌های مختلف از جمله ولایت ننگرهار تطبیق می‌شود. انوارالحق احدی گفت: «اولویت اساسی ما این است که زمین‌های بیشتری تحت کشت قرار بگیرد تا زمینه برای افزایش تولید و خودکفایی در بخش‌های مختلف مساعد شود.»
هم‌چنین ضیاءالحق امرخیل، مشاور ارشد رییس جمهور و والی ننگرهار نیز، در مراسم افتتاح این پروژه‌های آبیاری گفت که با ساخت شبکه‌ها و کانال‌های جدید آبیاری، ساحات بیش‌تری تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و میزان حاصلات افزایش یافته است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS