یک مرکز جمع‌آوری شیر در ولسوالی انجیل ساخته شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۱۲:۵
هرات

۲۳دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، یک مرکز جمع‌آوری شیر در قریه نوسان ولسوالی انجیل این ولایت تاسیس و تجهیز کرده است.
این مرکز مسوولیت جمع‌آوری شیر را از خانواده‌هایی که قبلاً از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2، در باره چگونگی حفاظت و پرورش حیوانات خانگی آموزش دیده و بسته‌های مالداری دریافت کرده‌اند را دارد.
این مرکز با وسایل جدیدی از جمله یک عراده موترسایکل سه چرخ زرنج، ۱۰ عدد دَرَم شیر، ترازو، لکتومتر، تانکر آب، اسپری پمپ و برخی دیگر مواد شوینده نیز تجهیز شده است.
ساختمان این مرکز شورای‌ انکشافی قریه نوسان ساخته شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها