یک فارم بودنه‌پروری در بلخ به همکاری وزارت زراعت توسعه یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۷:۱
یک فارم بودنه‌پروری در بلخ به همکاری وزارت زراعت توسعه یافت


۲۲ میزان ۱۳۹۹
یک فارم پرورش بودنه‌های تخم‌گذار و گوشتی از طریق سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ تجهیز گردید.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم  «SNaPP-2» یک فارم پرورش بودنه‌های تخم‌گذار و گوشتی را با سرمایه‌گذاری ۳۰ درصدی سکتور خصوصی و ۷۰ درصدی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تجهیز کرده و به بهره‌‌برداری سپرد.
این فارم پیش از این، ظرفیت پرورش یک هزار بودنه را داشت که با سرمایه‌گذاری جدید و کمک وزارت زراعت، ظرفیت تولید این فارم، به تولید پنج هزار بودنه ارتقا یافته است.
هزینه تجهیز این فارم، ۶۹۸ هزار و ۵۷۱ افغانی است که شامل ماشین جوجه‌کشی با ظرفیت پنج هزار بودجه، آسیاب دانه مکمل‌اسباب و سیستم برق سولری است. این هزینه‌ها به همکاری مالی و تخنیکی برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت و تعمیر فارم با قفس‌های نگهداری بودنه با سرمایه‌گذاری خصوصی یک تن از متشبثان بخش مالداری در قسمت دوم شهرک آزادی ولسوالی نهرشاهی فراهم ساخته شده است.
بر اساس پلان تجارتی، این فارم ظرفیت تولید ۳۶ هزار تخم بودنه، هشت هزار بودنه‌ی گوشتی و ۱۵ هزار بودنه زنده را در یک سال دارد. بدین ترتیب، مجموع فروش این فارم به طور اوسط، در یک سال دو میلیون و ۷۲۰ هزار افغانی می‌شود.
هدف از ایجاد و تجهیز این فارم پرورش بودنه، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت، افزایش کار در میان متشبثان مالداری و بلند بردن سطح عاید مالداران روستایی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها