گفتگوی تاجران با تاجران و تاجران با دولت در نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۹:۵۷
گفتگوی تاجران با تاجران و تاجران با دولت در نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ

۵حمل ۱۴۰۰
در حاشیه نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ، شماری از تاجران عرصه‌ی زراعتی با هم‌دیگر و با نمایندگان دولتی در باره چگونگی ادامه‌ی فعالیت‌های‌شان باهم گفتگو کردند.
در برنامه‌های «B2B» و «B2G»، تاجران و مسوولان پروژه‌های زراعتی در باره‌ روندکاری‌شان باهم دیگر معلومات لازم را شریک‌ ساختند.
مسوولان پروژه‌ها، موسسات همکار دهقانان و سکتور زراعت فعالیت‌های‌شان را تشریح کرده و هم‌چنان از برنامه‌های آینده‌ی‌شان معلومات دادند. متشبثین و مولدین با همدیگر بحث کرده و سوالات‌شان را مطرح ساختند. در این برنامه بانوان و مردان تجارت پیشه، دهقانان و صنعت‌کاران حضور داشتند. برنامه دیدار تجار با تجار و تجار با دولت به ابتکار وزارت زراعت همه ساله در محوطه نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ راه‌‌اندازی می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
Background image

آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی‌دهی درباره اهمیت پرداخت عشر و زکات در ولسوالی شینواری

۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، هیئتی از این ریاست به هدف آگاهی‌دهی در مورد اهمیت دینی پرداخت عشر و زکات، به ولسوالی شینواری سفر نمود.
. . .

BACK TO NEWS