گزارش پروژه زنجیره ارزش باغداری به سرپرست وزارت زراعت ارایه شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۵ - ۱۵:۳۴
گزارش پروژه زنجیره ارزش باغداری به سرپرست وزارت زراعت ارایه شد

۵میزان ۱۳۹۹

به سلسله ارایه‌ی جزییات کامل پروژه‌های مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز احمدفرید راید رییس‌ پروژه زنجیره ارزش باغداری، HVCDSP، در باره دست‌آوردها، برنامه‌ها، بودجه‌ و برنامه‌های آینده این پروژه به داکتر انوارالحق احدی سرپرست و نامزد وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، جزییات کامل ارایه کرد.

پروژه زنجیره ارزش باغداری که در زمینه‌‌های مختلف زراعتی به ویژه توسعه باغداری از سال ۲۰۱۹ تاکنون در ولایت‌های کابل، لوگر، پکتیا، پکتیکا، خوست، غزنی، بامیان، میدان وردک، ننگرهار، کنر و لغمان فعالیت می‌کند، قرار است تا سال ۲۰۲۴ ادامه یابد.

احمدفرید راید با ارایه‌ی جزییات فعالیت‌های این پروژه به سرپرست و نامزد وزیر وزارت زراعت گفت که پروژه زنجیره ارزش باغداری در بخش‌های مختلف از جمله ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو، پیاز، کشمش‌خانه‌ها، احداث باغ‌های مختلف میوه‌، ترویج آبیاری قطره‌ای و همین‌طور ارایه کمک‌های مالی و تخنیکی به متشبثین و تاجرانی که در بخش زراعت کار می‌کنند، فعالیت دارد.

در همین‌حال، داکتر انوارالحق احدی پروژه زنجیره ارزش باغداری را در توسعه باغداری و زمینه‌سازی برای افزایش تولیدات میوه مهم توصیف کرده گفت که باید تلاش صورت گیرد تا این پروژه در سایر ولایات نیز نظربه ضرورت و همکاری بانک انکشاف آسیایی راه‌اندازی و تطبیق شود. پروژه زنجیره باغداری توسط بانک انکشاف آسیایی تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها