کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی شتل ادامه دارد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۹:۴۵
کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی شتل ادامه دارد

۲۵ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک را در ولسوالی شتل ولایت پنجشیر ادامه می‌دهد.
این کمپاین که تحت نظارت ریاست زراعت ولایت پنجشیر راه‌اندازی شده، در تمام ولسوالی‌های این ولایت به گونه دوام‌دار تطبیق می‌گردد.
بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی خطرناک است که باعث مرگ‌ومیر و خسارات اقتصادی در میان بزها و گوسفندان می‌شود. مقام‌های مسئول می‌گویند که این واکسین تا سه سال معافیت در برابر این بیماری ایجاد می‌کند.
مسئولان ریاست زراعت هدف از راه‌اندازی این برنامه را حمایت از سکتور مالداری عنوان کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS