کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۱۴:۴۳
کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

۱۶حمل ۱۴۰۰
متخصصین حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپاین مجادله علیه ملخ را در این ولایت آغاز کردند.
 ملخ يک آفت مضر و خطرناک برای زراعت است. در صورتی‌که این حشرات کنترول نشود، خسارات شديد اقتصادى به سکتور زراعت و مالدارى وارد خواهد کرد.
ریاست زراعت کندز می‌گوید که این کمپاین در ولسوالی‌هاى دشت‌ارچى، آقتاش، امام‌صاحب و تمام ساحات ملخ‌زار در هماهنگى با ولسوالان، مسوولان زراعت و بزرگان این مناطق ذکر شده آغاز شده قرار است در بیشتر ده‌هزار هکتار علفچر تطبیق شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۴۲
Background image

در ارزگان، پیاز زعفران برای ۴۹ دهقان توزیع شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
در مرکز ترینکوت و ولسوالی دهراود ولایت ارزگان، برای ۴۹ دهقان پیاز زعفران توزیع شد.
این برنامه با حمایت مالی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی احصائیه برگزار شد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه تخنیکی و هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه، تحت ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۸
Background image

دیدار وزیر زراعت با نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تورهان صالح نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)  برای افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و. . .

BACK TO NEWS