کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۱۴:۴۳
کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

۱۶حمل ۱۴۰۰
متخصصین حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپاین مجادله علیه ملخ را در این ولایت آغاز کردند.
 ملخ يک آفت مضر و خطرناک برای زراعت است. در صورتی‌که این حشرات کنترول نشود، خسارات شديد اقتصادى به سکتور زراعت و مالدارى وارد خواهد کرد.
ریاست زراعت کندز می‌گوید که این کمپاین در ولسوالی‌هاى دشت‌ارچى، آقتاش، امام‌صاحب و تمام ساحات ملخ‌زار در هماهنگى با ولسوالان، مسوولان زراعت و بزرگان این مناطق ذکر شده آغاز شده قرار است در بیشتر ده‌هزار هکتار علفچر تطبیق شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۲:۵۷
Background image

پروسه آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل از ساحات نخاس و محل‌های خرید و فروش مواشی در مربوطات این ولسوالی بازدید به عمل آوردند و در مورد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۲:۵۴
Background image

آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از تب کانگو در آستانه عید قربان در بادغیس؛ صدها برگه تبلیغاتی میان مالداران و قصابان توزیع شد

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ذُی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به مناسبت فرارسیدن عید قربان، کمپاین گسترده‌ای را به هدف جلوگیری از بیماری تب کانگو و آگاهی‌دهی عامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۲:۵۲
Background image

آگاهی‌دهی و دوا پاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولسوالی‌های پریان و رخه

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیردر  ولسوالی‌های پریان و رخه، برنامه‌های آگاهی‌دهی و ادویه پاشی را به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب خون‌دهنده کانگو. . .

بازگشت به خبرها