کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۱۴:۴۳
کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

۱۶حمل ۱۴۰۰
متخصصین حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپاین مجادله علیه ملخ را در این ولایت آغاز کردند.
 ملخ يک آفت مضر و خطرناک برای زراعت است. در صورتی‌که این حشرات کنترول نشود، خسارات شديد اقتصادى به سکتور زراعت و مالدارى وارد خواهد کرد.
ریاست زراعت کندز می‌گوید که این کمپاین در ولسوالی‌هاى دشت‌ارچى، آقتاش، امام‌صاحب و تمام ساحات ملخ‌زار در هماهنگى با ولسوالان، مسوولان زراعت و بزرگان این مناطق ذکر شده آغاز شده قرار است در بیشتر ده‌هزار هکتار علفچر تطبیق شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۵:۵۷
Background image

کمک به مراکز صحت حیوانی در ولسوالی بلخ

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری دفتر «اکتید» برای شش مرکز صحت حیوانی در ولسوالی بلخ بیش از ۸۲۵۰ دوز واکسین توزیع کرده است.
این کمک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

توزیع ۹۶ راس گوسفند برای محافظین پروژه تنظیم همه‌جانبه علفچرها در غور

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پروژه‌ای را به منظور حفاظت و احیای ساحات تخریب‌شده علفچرها و جنگلداری در قریه‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۴:۰
Background image

توزیع وسایل زراعتی و نهال هنگ برای دهاقین ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۱۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه اکشن اید در ولسوالی شولگره برای ۱۰ نفر از دهاقین پیش‌قدم، ۱۰ قطعه نمایشگاهی هنگ و برای هر دهاقین ۵۰۰۰ نهال هنگ. . .

بازگشت به خبرها