کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۱۴:۴۳
کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

۱۶حمل ۱۴۰۰
متخصصین حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپاین مجادله علیه ملخ را در این ولایت آغاز کردند.
 ملخ يک آفت مضر و خطرناک برای زراعت است. در صورتی‌که این حشرات کنترول نشود، خسارات شديد اقتصادى به سکتور زراعت و مالدارى وارد خواهد کرد.
ریاست زراعت کندز می‌گوید که این کمپاین در ولسوالی‌هاى دشت‌ارچى، آقتاش، امام‌صاحب و تمام ساحات ملخ‌زار در هماهنگى با ولسوالان، مسوولان زراعت و بزرگان این مناطق ذکر شده آغاز شده قرار است در بیشتر ده‌هزار هکتار علفچر تطبیق شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها