کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۱۴:۴۳
کمپاین مجادله علیه ملخ در کندز شروع شد

۱۶حمل ۱۴۰۰
متخصصین حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپاین مجادله علیه ملخ را در این ولایت آغاز کردند.
 ملخ يک آفت مضر و خطرناک برای زراعت است. در صورتی‌که این حشرات کنترول نشود، خسارات شديد اقتصادى به سکتور زراعت و مالدارى وارد خواهد کرد.
ریاست زراعت کندز می‌گوید که این کمپاین در ولسوالی‌هاى دشت‌ارچى، آقتاش، امام‌صاحب و تمام ساحات ملخ‌زار در هماهنگى با ولسوالان، مسوولان زراعت و بزرگان این مناطق ذکر شده آغاز شده قرار است در بیشتر ده‌هزار هکتار علفچر تطبیق شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS