کار چند پروژه آبیاری و زراعتی در دایکندی آغاز شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۱۶ - ۱۹:۴۱
 کار چند پروژه آبیاری و زراعتی در دایکندی آغاز شد

۱۶میزان ۱۳۹۸
کار تطبیق چند پروژه کوچک آبیاری و زراعتی در ولایت دایکندی آغاز شد.
این پروژه‌ها شامل احداث واتر شیت، ترینج، آبرو، چکدم و کشت تخم علف‌های کوهی می‌شود و در مناطق تحت کنترول شورای «اونوک» در مرکز ولایت دایکندی تطبیق می‌شود.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که این پروژه‌ها به کمک موسسه «افغان‌اید» به منظور احیای جنگلات و علفچرها تطبیق می‌شود. او هم‌چنی گفت که اجرای این پروژه به سرسبز شدن ساحه، بهبود محیط زیست، احیای کاریزها و چشمه‌ها کمک کرده و از سیلاب‌ها جلوگیری می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها