کار تطبیق ۳۳۶ پروژه‌ی زراعتی در جوزجان تا ۵۰ درصد تکمیل شده است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۴ - ۱۴:۲۳
کار تطبیق ۳۳۶ پروژه‌ی زراعتی در جوزجان تا ۵۰ درصد تکمیل شده است


۲۴ سنبله ۱۳۹۹
کار تطبیق ۳۳۶ پروژه، در بخش مدیریت محصولات زراعتی در ولایت جوزجان تا ۵۰ درصد تکمیل گردیده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور رشد زراعت و حمایت از دهقانان در مرکز و ولایات، پروژه‌هایی را در بخش مدیریت محصولات زراعتی روی دست گرفته است، تا دهقانان بتوانند محصولات زراعتی‌شان را در وقت مناسب و به قیمت خوب بفروشند و از این طریق عاید خوب به دست بیاورند.
از جمله این ۳۳۶ پروژه مدیریت محصولات زراعتی که در حال حاضر در ولایت جوزجان کارهای ساختمانی آن به سرعت جریان دارد، ۱۵۰ پروژه‌ی آن ساخت کشمش‌‌خانه‌های عصری، ۱۵۰ پروژه‌ی آن ایجاد سردخانه‌ی پیاز، ۲۰ پروژه‌ی آن ساخت سردخانه‌های کچالو، ۱۴ پروژه‌ی آن، توزیع ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه‌جات و سبزیجات و دو پروژه‌ی آن اعمار سردخانه‌های صفر انرژی میوه است که در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ساخته می‌شوند.
با تکمیل این پروژه‌ها در ولایت جوزجان، دهقانان می‌توانند صدها تن میوه، پیاز، کچالو و سبزیجات شان را خشک و ذخیره کنند و آن را به قیمت مناسب به فروش برسانند.
از سویی هم، با شروع کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی که این پروژه از سوی پروژه‌ی ملی باغداری و مالدرای وزارت زراعت نیز تطبیق می‌گردد، زمینه‌ی کار دوماهه برای ۳۳۶ جوان دختر و پسر، فراهم شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۳
Background image

ساخت و افتتاح یک ‌چکدم در ولسوالی نوزاد هلمند

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یک چکدم در منطقه غوریانو ولسوالی نوزاد ساخته و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.
این چک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۲
Background image

بازدید کمیته تخنیکی از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی کابل

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کمیته تخنیکی تحلیل همه‌جانبه پیرامون کانسنتریت میوه به سرپرستی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی ناحیه نهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به ۲۲۰ بزگر مستحق در ولسوالی نوزاد هلمند

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس تلاش‌ها و پلان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی میان ۲۲۰ بزگر مستحق ولسوالی نوزاد. . .

بازگشت به خبرها