چهل قطعه نمایشی گندم در دایکندی ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۳۰
 چهل قطعه نمایشی گندم در دایکندی ساخته می‌شود

۲۰میزان ۱۳۹۸
قرار است چهل قطعه نمایشی گندم در ده ولسوالی ولایت دایکندی به منظور تهیه تخم‌های اصلاح‌شده و افزایش حاصلات گندم ساخته شود.
به منظور ساخت این قعطات، به چهل دهقان تخم گندم محلی توزیع شده است. به هریک از این دهقانان ۱۲.۵ کیلوگرام تخم گندم محلی، پنجاه کیلوگرام کود یوریا، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه و مقداری دوای زراعتی و هم‌‌چنین مصارف عملیاتی این قعطات نیز توزیع شده است.
هدف از احداث این قطعات نمایشی، ترویج تخم اصلاح شده، ترویج سستم کشت قطاری، مقاسیه حاصل تخم اصلاح شده با تخم محلی و آموزش عملی دهقانان راجع به نحوه‌ی عملیات زراعتی گندم می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها