پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران در غزنی توزیع می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۱۰
 پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران در غزنی توزیع می‌شود

۲۰میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای دهقانان این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که قرار است ده قطعه‌ نمایشی زعفران در مرکز ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ ساخته شود. این پیازها به ده دهقان توزیع شده است.
هم‌چنین برای این دهقانان وسایلی از قبیل سطل، فتنوس، لباس، ماسک، دست‌کش، پنس، قوطی برای ذخیره‌ و همین طور به هریک مقدار ۱.۲ لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
در همین‌حال، امسال یک دهقان در غزنی یک قطعه‌ی کوچک زعفران با استفاده از سیستم گلخانه‌ی ساخته بود. این اقدام این دهقان ثمر بخش‌ بوده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها