وزیر زراعت با سفیر قزاقستان در کابل دیدار کرد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۱۳:۱۲
د کرنې وزیر په کابل کې د قزاقستان له سفیر سره وکتل

 

۴ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با  گازیز اکباسوف سفیر قزاقستان در کابل دیدار کرد و در این دیدار، فرصت‌های موجود سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری افغانستان را با وی در میان گذاشت.
وزیر زراعت با اشاره به ظرفیت‌های گسترده و منابع طبیعی افغانستان، از سکتور خصوصی قزاقستان دعوت کرد تا در بخش‌های مختلف زراعت و مالداری در افغانستان سرمایه‌گذاری نمایند. وی تأکید کرد که دولت آماده هرگونه همکاری در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در این سکتورها می‌باشد.
در این دیدار، سفیر قزاقستان نیز خواستار امضای یک تفاهم‌نامه همکاری در بخش حفاظه نباتات و قرنطین با جانب افغانستان شد. وزیر زراعت ضمن استقبال از این پیشنهاد، اطمینان سپرد که وزارت زراعت آماده همکاری در زمینه می‌باشد. وی همچنین از طرف قزاقستان خواست تا فهرستی از اقلام صادراتی زراعتی‌ افغانستان را که آنها ضرورت دارند   ترتیب دهند تا براساس آن بحث و گفتگوهای فنی برای نهایی‌سازی تفاهم‌نامه صورت گیرد.
در دیدار متذکره همچنین موضوعات مربوط به گسترش همکاری‌های تخنیکی میان دو کشور بررسی شد و دو طرف بر تقویت روابط دوجانبه در بخش زراعت تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS