وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۴:۲۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند که به زودی کار این پروژه‌ها تکمیل می‌گردد. ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۱ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۲ سردخانه صفر انرژی سیب و توزیع ۳۰ ماشین سولری خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی، شامل این پروژه‌ها است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

آغاز روند توزیع بسته‌های مالداری و مساعدت نقدی برای ۱۶۰۰ خانواده در تخار

۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع بسته‌های مالداری و مساعدت نقدی برای ۱۶۰۰ خانواده مالدار مستحق در ولایت تخار، با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۵:۴۵
Background image

آغاز کار اعمار چکدم واغر دره و سربند کانال شهید کان در ولایت بدخشان

۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کار اعمار چکدم واغر دره در ولسوالی کشم و سربند کانال شهید کان در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان، از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با هزینه مجموعی بیش از ۲.۱۳. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۵:۱۱
Background image

ایجاد ۱۴۴ قطعه نمایشی گندم بذری برای دهاقین پیشگام در ولایت فاریاب

۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری دفتر ولایتی مؤسسه اکتید (ACTED) ، در چارچوب پروژه انکشاف پایدار، روند ایجاد ۱۴۴ قطعه نمایشی گندم بذری را برای ۱۴۴. . .

BACK TO NEWS