نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۱۶:۲۵
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

۸ دلو ۱۳۹۹
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» در تالار جلسات این برنامه‌ها، تحت ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تدویر یافت. هدف از برگزاری این جلسه، تشریح دست‌آوردها و بحث روی پلان‌های مؤثر برای سال آینده گفته شده است.
در این جلسه که نماینده‌گان وزارت‌های احیا و انکشاف دهات، مالیه، و امور زنان اشتراک داشتند، در آغاز مصطفی حامد ضیاء رییس برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2»، پیرامون فعالیت‌ها و دست‌آوردهای هر دو پروژه به طور جامع و مفصل معلومات ارایه کرد. آقای ضیاء هم‌چنان در ادامه پلان‌های سال آینده این پروژه‌ها را تشریح کرد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بعد از شنیدن معلومات کامل درباره فعالیت‌ها، دست‌آوردها و پلان‌های سال آینده این برنامه‌ها، هدایت مفصلی جهت تطبیق مؤثر فعالیت‌های برنامه‌ها در سال آینده، افزایش تولیدات زراعتی، بهبود کیفیت تولیدات و توسعه فعالیت‌های زراعتی در بخش زراعت للمی، به خصوص گندم ارایه کرد.
آقای غفوری به بخش آبیاری برنامه‌های مذکور به طور مشخص وظیفه سپردند تا در تطبیق پروژه‌ها از استراتژی آبیاری در مناطق خشک پیروی کنند و هم‌چنان روی دو طرح مشخص در بخش‌های آبیاری قطره‌ای یا بارانی و آبیاری سطحی در مشورت با سایر پروژه‌ها در ولایات تحت پوشش برنامه‌ها کار کنند تا بتوانیم از آن‌ها در بخش آبیاری مؤثر استفاده کنیم.
در اخیر به مسوولان برنامه‌های مذکور هدایت داده شد تا به خاطر بحث بیش‌تر در بخش‌های تخنیکی، جلسات مشابه دیگر نیز تدویر شود.
جلسه‌ی این کمیته به طور سالانه طبق ضرورت در سطح وزارت‌ها برگزار می‌گردد و نظرات اعضای کمیته شامل پلان‌های سال‌های آینده می‌شود و در ولایات تحت پوشش تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

بهبود و تسلیم‌دهی دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود سیستم آبیاری و افزایش ظرفیت تولیدات زراعتی، دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد با حضور نماینده ریاست زراعت عبدالبشیر بشارت و انجینران مؤسسه همکار، تکمیل و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۵۶
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز به ولسوالی‌های خاشرود و دلارام

مولوی نیازمحمد وهاج، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، در سفری به ولسوالی‌های خاشرود و دلارام با مدیران عمومی خدمات زراعتی این ولسوالی‌ها دیدار و نشست‌های جداگانه برگزار کرد.
د. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

بازگشت به خبرها