نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۱۶:۲۵
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

۸ دلو ۱۳۹۹
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» در تالار جلسات این برنامه‌ها، تحت ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تدویر یافت. هدف از برگزاری این جلسه، تشریح دست‌آوردها و بحث روی پلان‌های مؤثر برای سال آینده گفته شده است.
در این جلسه که نماینده‌گان وزارت‌های احیا و انکشاف دهات، مالیه، و امور زنان اشتراک داشتند، در آغاز مصطفی حامد ضیاء رییس برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2»، پیرامون فعالیت‌ها و دست‌آوردهای هر دو پروژه به طور جامع و مفصل معلومات ارایه کرد. آقای ضیاء هم‌چنان در ادامه پلان‌های سال آینده این پروژه‌ها را تشریح کرد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بعد از شنیدن معلومات کامل درباره فعالیت‌ها، دست‌آوردها و پلان‌های سال آینده این برنامه‌ها، هدایت مفصلی جهت تطبیق مؤثر فعالیت‌های برنامه‌ها در سال آینده، افزایش تولیدات زراعتی، بهبود کیفیت تولیدات و توسعه فعالیت‌های زراعتی در بخش زراعت للمی، به خصوص گندم ارایه کرد.
آقای غفوری به بخش آبیاری برنامه‌های مذکور به طور مشخص وظیفه سپردند تا در تطبیق پروژه‌ها از استراتژی آبیاری در مناطق خشک پیروی کنند و هم‌چنان روی دو طرح مشخص در بخش‌های آبیاری قطره‌ای یا بارانی و آبیاری سطحی در مشورت با سایر پروژه‌ها در ولایات تحت پوشش برنامه‌ها کار کنند تا بتوانیم از آن‌ها در بخش آبیاری مؤثر استفاده کنیم.
در اخیر به مسوولان برنامه‌های مذکور هدایت داده شد تا به خاطر بحث بیش‌تر در بخش‌های تخنیکی، جلسات مشابه دیگر نیز تدویر شود.
جلسه‌ی این کمیته به طور سالانه طبق ضرورت در سطح وزارت‌ها برگزار می‌گردد و نظرات اعضای کمیته شامل پلان‌های سال‌های آینده می‌شود و در ولایات تحت پوشش تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۵۵
Background image

نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در بلخ پایان یافت

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در شهر مزارشریف، مرکز ولایت بلخ، که با حضور گسترده بزگران، مالداران، تاجران و تولیدکنندگان داخلی برگزار شده بود، با موفقیت به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵
Background image

تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان خبر می‌دهند.
به گفته مسئولان، در ادامه این تلاش‌ها، پنج. . .

بازگشت به خبرها