نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۱۶:۲۵
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

۸ دلو ۱۳۹۹
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» در تالار جلسات این برنامه‌ها، تحت ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تدویر یافت. هدف از برگزاری این جلسه، تشریح دست‌آوردها و بحث روی پلان‌های مؤثر برای سال آینده گفته شده است.
در این جلسه که نماینده‌گان وزارت‌های احیا و انکشاف دهات، مالیه، و امور زنان اشتراک داشتند، در آغاز مصطفی حامد ضیاء رییس برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2»، پیرامون فعالیت‌ها و دست‌آوردهای هر دو پروژه به طور جامع و مفصل معلومات ارایه کرد. آقای ضیاء هم‌چنان در ادامه پلان‌های سال آینده این پروژه‌ها را تشریح کرد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بعد از شنیدن معلومات کامل درباره فعالیت‌ها، دست‌آوردها و پلان‌های سال آینده این برنامه‌ها، هدایت مفصلی جهت تطبیق مؤثر فعالیت‌های برنامه‌ها در سال آینده، افزایش تولیدات زراعتی، بهبود کیفیت تولیدات و توسعه فعالیت‌های زراعتی در بخش زراعت للمی، به خصوص گندم ارایه کرد.
آقای غفوری به بخش آبیاری برنامه‌های مذکور به طور مشخص وظیفه سپردند تا در تطبیق پروژه‌ها از استراتژی آبیاری در مناطق خشک پیروی کنند و هم‌چنان روی دو طرح مشخص در بخش‌های آبیاری قطره‌ای یا بارانی و آبیاری سطحی در مشورت با سایر پروژه‌ها در ولایات تحت پوشش برنامه‌ها کار کنند تا بتوانیم از آن‌ها در بخش آبیاری مؤثر استفاده کنیم.
در اخیر به مسوولان برنامه‌های مذکور هدایت داده شد تا به خاطر بحث بیش‌تر در بخش‌های تخنیکی، جلسات مشابه دیگر نیز تدویر شود.
جلسه‌ی این کمیته به طور سالانه طبق ضرورت در سطح وزارت‌ها برگزار می‌گردد و نظرات اعضای کمیته شامل پلان‌های سال‌های آینده می‌شود و در ولایات تحت پوشش تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها