نشست معین آبیاری و منابع طبیعی با کارمندان ریاست‌های زراعت ولایت پکتیا و پکتیکا

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۰ - ۱۰:۴۸
د پکتیا او پکتیکا ولایتونو د کرنې ریاستونو له کارکوونکو سره د اوبولګولو او طبیعي سرچینو د مرستیال غونډه

 

۱۰ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت‌های جنوب شرق، نشستی را با کارمندان ریاست‌های زراعت ولایت‌های پکتیا و پکتیکا برگزار کرد.
این نشست با هدف بررسی وضعیت جنگلات و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب انجام شد. در این دیدار، هیئتی از امارت اسلامی، شامل رئیس جنگلات وزارت زراعت و قومندان قطعه سبز وزارت امور داخله، نیز حضور داشتند و پیرامون نظریات و پیشنهادات خود در این زمینه تبادل‌نظر کردند.
قابل ذکر  است که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، قطع جنگلات و قاچاق چوب منع شده و تاکنون هزاران تُن چوب در ولایت‌های جنگلی ضبط گردیده است. این اقدامات در راستای حفاظت از منابع طبیعی کشور انجام می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها