نشست معین آبیاری و منابع طبیعی با کارمندان ریاست‌های زراعت ولایت پکتیا و پکتیکا

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۰ - ۱۰:۴۸
د پکتیا او پکتیکا ولایتونو د کرنې ریاستونو له کارکوونکو سره د اوبولګولو او طبیعي سرچینو د مرستیال غونډه

 

۱۰ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت‌های جنوب شرق، نشستی را با کارمندان ریاست‌های زراعت ولایت‌های پکتیا و پکتیکا برگزار کرد.
این نشست با هدف بررسی وضعیت جنگلات و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب انجام شد. در این دیدار، هیئتی از امارت اسلامی، شامل رئیس جنگلات وزارت زراعت و قومندان قطعه سبز وزارت امور داخله، نیز حضور داشتند و پیرامون نظریات و پیشنهادات خود در این زمینه تبادل‌نظر کردند.
قابل ذکر  است که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، قطع جنگلات و قاچاق چوب منع شده و تاکنون هزاران تُن چوب در ولایت‌های جنگلی ضبط گردیده است. این اقدامات در راستای حفاظت از منابع طبیعی کشور انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۲:۴۶
Background image

ایجاد ده قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۲ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از طریق مدیریت زراعت ولسوالی شولگره، در جریان تاریخ ۱۴ الی ۲۰ جوزا سال روان، ده قطعه نمایشی شالی را در قریه‌های مختلف این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
Background image

افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

BACK TO NEWS