میزان تولید کشمش در هرات، امسال به ۱۵ هزار تُن خواهد رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۱۰
میزان تولید کشمش در هرات، امسال به ۱۵ هزار تُن خواهد رسید

۲۷ عقرب ۱۳۹۹
میزان تولید کشمش در ولایت هرات، امسال نزدیک به ۱۵هزار تُن خواهد رسید. در این ولایت امسال حدود ۱۳ هزار متریک تُن کشمش سبز و دو هزار تُن کشمش «آب‌جوش» تولید خواهد شد.
امسال، از هشت‌هزار و ۷۰۰ هکتار تاک، ۱۴۰هزار متریک تُن انگور به دست آمد و این رقم، در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشت.
هرات از تولیدکننده‌گان عمده انگور و کشمش است و بزرگ‌ترین تاک‌های انگور در ولسوالی‌های انجیل، گذره، اوبه، پشتون زرغون، زنده‌جان و کرخ قرار دارد.
در حال حاضر قیمت یک کیلو کشمش در بازار هرات به ۱۵۰ افغانی می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای جلوگیری از ضایع شدن محصولات تاکستان‌های انگور و کمک به بهبود وضعیت باغداران، امسال یک هزار و چهار کشمش‌خانه‌ در ولایت هرات ساخت. این کشمش‌خانه‌ها از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ساخته شد. با ساخت این کشمش‌خانه‌ها، مجموع کشمش‌خانه‌ها در ولایت هرات به یک‌هزار و ۴۰۰ تا رسیده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها