مشاور جدید تشریفات مقام وزارت زراعت معرفی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۱۰:۵۸
مشاور جدید تشریفات مقام وزارت زراعت معرفی شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
به‌منظور انسجام و هماهنگی امور، سید بهرام‌الدین به‌عنوان مشاور جدید تشریفات و انسجام امور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تعیین و به کارمندان آن اداره معرفی شد.
در برنامه‌ای که با حضور شماری از رئیسان و کارمندان بخش‌های مختلف وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مقام این وزارت برگزار شد، سید بهرام‌الدین به‌عنوان مشاور تشریفات به کارمندان معرفی شده و آغاز به کار کرد.
وی دارای تحصیلات عالی در رشته شرعیات بوده و تجربه کاری در بخش‌های مختلف را دارد.
پیش از این، قاری برکت‌الله به‌عنوان مشاور تشریفات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری فعالیت داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۸:۴۶
Background image

آموزش ۶۰۰ دهقان در میدان وردک برای سازگاری با تغییرات اقلیمی

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی دهقانان به منظور سازگاری سکتورهای زراعت و مالداری با تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و افزایش تاب‌آوری آنان از سوی ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۹
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی و مشک‌های آلمونیمی برای دهقانان و مالداران در فراه

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای حمایت از دهقانان و مالداران و تقویت فعالیت‌های زراعتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۴
Background image

حاصلات ممپلی در ننگرهار ۱۱۱۵ متریک تُن برآورد شده است

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال در ده ولسوالی این ولایت، ممپلی در ۲۱۵۳ جریب زمین کشت شده است که بر اساس برآوردها، از. . .

بازگشت به خبرها