محصولات زراعتی پروسس شده‌ی انجمن زنان بلخ به نمایش گذاشته شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ - ۱۴:۸
محصولات زراعتی پروسس شده‌ی انجمن زنان بلخ به نمایش گذاشته شد

۱۷ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان «جی‌آی‌زید»، هم‌زمان با برگزاری یک برنامه آموزشی سه روزه برای ۴۵ تن از زنان زراعت‌پیشه، محصولات زراعتی پروسس‌شده انجمن زنان این ولایت را به نمایش گذاشت.
محمدسالم ساعی رییس زراعت ولایت بلخ، می‌گوید که وزارت زراعت برنامه‌های مختلفی به منظور حمایت از زنان متشبث و زراعت‌پیشه دارد. او گفت: «ما باور داریم زنان می‌توانند محرک چرخه اقتصادی، انکشافی و ثبات اجتماعی جامعه باشند و اگر شرایط کاری در دورترین قریه به شکل سیستماتیک و برنامه‌ریزی شده وجود داشته باشد و بتواند فعالیت‌های زنان در محیط خانه را حمایت کند، زنان می‌توانند در انکشاف و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها نهایت مؤثر عمل کنند.»
هم‌چنین غلام‌فاروق خپلواک معاون مالی و اداری والی بلخ نیز، در بازدید از این محصولات، گفت: «زنان با تولید در سطح خانواده چرخه اقتصاد در سطح قریه و مارکیت‌های خرد را بهبود می‌بخشند که از این پروسه‌های تولیدی خرد مدیریت اقتصاد بزرگ و تجارت‌های بزرگ به وجود می‌آید. بناً مقام رهبری ولایت در راستای حمایت صنایع تولیدی زنان متعهد است و در ابعاد مختلف آنان را حمایت می‌کند تا این‌که وضعیت اقتصادی خانواده‌ها بهتر شود و فرزندان آن‌ها فرصت تحصیل خوب‌تر را داشته باشند و زنان خانواده به مدیریت اقتصادی خانواده نقش بارز را به دست بیاورند.»
در این محفل هفت تن از مسوولان سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان «جی‌آی‌زید» نیز از طرف رهبری ولایت تقدیر شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها