محصولات زراعتی پروسس شده‌ی انجمن زنان بلخ به نمایش گذاشته شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ - ۱۴:۸
محصولات زراعتی پروسس شده‌ی انجمن زنان بلخ به نمایش گذاشته شد

۱۷ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان «جی‌آی‌زید»، هم‌زمان با برگزاری یک برنامه آموزشی سه روزه برای ۴۵ تن از زنان زراعت‌پیشه، محصولات زراعتی پروسس‌شده انجمن زنان این ولایت را به نمایش گذاشت.
محمدسالم ساعی رییس زراعت ولایت بلخ، می‌گوید که وزارت زراعت برنامه‌های مختلفی به منظور حمایت از زنان متشبث و زراعت‌پیشه دارد. او گفت: «ما باور داریم زنان می‌توانند محرک چرخه اقتصادی، انکشافی و ثبات اجتماعی جامعه باشند و اگر شرایط کاری در دورترین قریه به شکل سیستماتیک و برنامه‌ریزی شده وجود داشته باشد و بتواند فعالیت‌های زنان در محیط خانه را حمایت کند، زنان می‌توانند در انکشاف و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها نهایت مؤثر عمل کنند.»
هم‌چنین غلام‌فاروق خپلواک معاون مالی و اداری والی بلخ نیز، در بازدید از این محصولات، گفت: «زنان با تولید در سطح خانواده چرخه اقتصاد در سطح قریه و مارکیت‌های خرد را بهبود می‌بخشند که از این پروسه‌های تولیدی خرد مدیریت اقتصاد بزرگ و تجارت‌های بزرگ به وجود می‌آید. بناً مقام رهبری ولایت در راستای حمایت صنایع تولیدی زنان متعهد است و در ابعاد مختلف آنان را حمایت می‌کند تا این‌که وضعیت اقتصادی خانواده‌ها بهتر شود و فرزندان آن‌ها فرصت تحصیل خوب‌تر را داشته باشند و زنان خانواده به مدیریت اقتصادی خانواده نقش بارز را به دست بیاورند.»
در این محفل هفت تن از مسوولان سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان «جی‌آی‌زید» نیز از طرف رهبری ولایت تقدیر شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS