قرارداد دو پروژه زراعتی به ارزش بیش از سه میلیون افغانی در بامیان به امضا رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۶:۲۹
sad

۱۳ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، قرارداد دو پروژه را با شرکت تجارتی رفاه دهقان و شرکت خدمات لوجستیکی جیران هندوکش با هزینه مجموعی سه میلیون و ۲۶۲ هزار و ۲۰۵ افغانی به امضا رساند.
عبدالوهاب محمدی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری بامیان، در مراسم امضای این قرارداد، روی کیفیت کار این پروژه‌ها تأکید کرده و از شرکت‌های قراردادی خواست تا قبل از رسیدن فصل سرما و مطابق به قرارداد، کارشان را به انجام برسانند.
این پروژه‌ها شامل پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت ایجاد و تجهیز انجمن زردآلو و تدارک وسایل آن به شمول خشک‌کن زردآلو و پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت تجهیز و بازسازی انجمن و تدارک وسایل ارزش‌افزایی شیر می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS