قرارداد دو پروژه زراعتی به ارزش بیش از سه میلیون افغانی در بامیان به امضا رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۶:۲۹
sad

۱۳ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، قرارداد دو پروژه را با شرکت تجارتی رفاه دهقان و شرکت خدمات لوجستیکی جیران هندوکش با هزینه مجموعی سه میلیون و ۲۶۲ هزار و ۲۰۵ افغانی به امضا رساند.
عبدالوهاب محمدی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری بامیان، در مراسم امضای این قرارداد، روی کیفیت کار این پروژه‌ها تأکید کرده و از شرکت‌های قراردادی خواست تا قبل از رسیدن فصل سرما و مطابق به قرارداد، کارشان را به انجام برسانند.
این پروژه‌ها شامل پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت ایجاد و تجهیز انجمن زردآلو و تدارک وسایل آن به شمول خشک‌کن زردآلو و پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت تجهیز و بازسازی انجمن و تدارک وسایل ارزش‌افزایی شیر می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
Background image

آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی‌دهی درباره اهمیت پرداخت عشر و زکات در ولسوالی شینواری

۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، هیئتی از این ریاست به هدف آگاهی‌دهی در مورد اهمیت دینی پرداخت عشر و زکات، به ولسوالی شینواری سفر نمود.
. . .

BACK TO NEWS