علفچرهای دامنه دشت آبدان کندز احیا می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۴
علفچرهای دامنه دشت آبدان کندز احیا می‌شود
۳۰جدی ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از کشت تخم‌های رشقه للمی، گز، سکساول و سیلون به مساحت هفتاد هکتار زمین در دامنه‌های دشت آبدان این ولایت به منظور احیای علفچرها و جلوگیری از تخریب ریگ‌های روان در این دشت خبر داده است.
پوشش گیاهی دامنه‌های دشت آبدان از بین رفته بود و احیای علفچرها در این ساحه باعث ازدیاد علفچرها خواهد شد.
عبدالهادی قرلق رییس اداره زراعت کندز می‌گوید: «با تطبیق این پروژه ساحات وسیعی از علفچرها احیا می‌شود و ساحاتی که از اثر وزش باد‌های تند و ریگ‌روان متاثر می‌گردید، از تخریب آن جلوگیری خواهد شد. هم‌چنین در قسمت بهبود محیط‌زیست و جلوگیری از فرسایش خاک تاثیرات مثبت و قابل ملاحظه‌ی را خواهد داشت.»

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

افتتاح کانال آب زراعتی در ولسوالی خاش بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه ده‌پاره ولسوالی خاش بدخشان با حضور مسئولان محلی، نمایندگان ریاست زراعت و تیم تخنیکی موسسه افغان اید افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۴۱
Background image

توزیع ۱۶ گاوشیری نسل وطنی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت بدخشان، ۱۶ فرد گاوشیری نسل وطنی به همراه چوچه‌های آن برای ۱۶ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در سه قریه ولسوالی وردوج توزیع کرد  این برنامه توسط دفتر بنیاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۳۹
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی یوریا اسپری در قریه خوال ولایت بامیان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، برنامه وقایوی یوریا اسپری را در قریه خوال مرکز بامیان تطبیق کردند.
در این برنامه،. . .

بازگشت به خبرها