علفچرهای دامنه دشت آبدان کندز احیا می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۴
علفچرهای دامنه دشت آبدان کندز احیا می‌شود
۳۰جدی ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از کشت تخم‌های رشقه للمی، گز، سکساول و سیلون به مساحت هفتاد هکتار زمین در دامنه‌های دشت آبدان این ولایت به منظور احیای علفچرها و جلوگیری از تخریب ریگ‌های روان در این دشت خبر داده است.
پوشش گیاهی دامنه‌های دشت آبدان از بین رفته بود و احیای علفچرها در این ساحه باعث ازدیاد علفچرها خواهد شد.
عبدالهادی قرلق رییس اداره زراعت کندز می‌گوید: «با تطبیق این پروژه ساحات وسیعی از علفچرها احیا می‌شود و ساحاتی که از اثر وزش باد‌های تند و ریگ‌روان متاثر می‌گردید، از تخریب آن جلوگیری خواهد شد. هم‌چنین در قسمت بهبود محیط‌زیست و جلوگیری از فرسایش خاک تاثیرات مثبت و قابل ملاحظه‌ی را خواهد داشت.»

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها