شماری از دهقانان در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۱
بیست‌ نفر در نورستان شیوه عملی شاخه‌بری درختان را یاد گرفتند

۱۳ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، می‌گوید که بیست تن از دانشجویان رشته‌ی زراعت شیوه‌های عملی شاخه‌بری درختان در فصل زمستان را در یک برنامه آموزشی یاد گرفتند.
این برنامه آموزشی توسط ریاست زراعت ولایت نورستان و لیسه‌های مسکلی این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت دانشجویان رشته‌ زراعت و کارمندان بخش ترویجی باغداری راه‌اندازی شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۳:۲۱
Background image

واگذاری زمین از وزارت زراعت به ریاست عمومی  شرکت‌های امارتی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست، و محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۲:۲
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های انکشافی و اقلیمی در لغمان

۹  دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیأت، از پروژه‌های انکشافی بودجه داخلی چکدم قریه میدانی مربوط مرکز و همچنان از پروژه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۱:۱۲
Background image

تکمیل و بهره‌برداری ۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در دایکندی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در ولسوالی‌های نیلی، پاتو و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه ساختمانی با تمویل مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل. . .

بازگشت به خبرها