سه‌هزار باشنده‌ی بلخ درباره مدیریت آبیاری آموزش می‌بینند

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۰ - ۱۴:۵۹
سه‌هزار باشنده‌ی بلخ درباره مدیریت آبیاری آموزش می‌بینند

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، به همکاری دفتر «ایکام/سویم»، یک برنامه‌ی آموزشی راه‌اندازی کرده است که براساس آن نزدیک به سه هزار تن از باشندگان این ولایت شامل مردان و زنان، در زمینه‌ی چگونگی تقویت آب‌ریزه‌ها و مدیریت آبیاری آموزش می‌بینند.
این برنامه‌ی آموزشی از ولسوالی‌های بلخ و شولگره آغاز شده و در مدت یک ماه، روزانه بیش از دوصد نفر آموزش می‌بینند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱/۲۲ - ۱۵:۴۴
Background image

وزیر زراعت از ولسوالی‌های قرقین و خماب جوزجان بازدید کرد

۲۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به ولسوالی‌های قرقین و خماب ولایت جوزجان سفر کرد و از وضعیت زراعتی، آبیاری و تخریبات ناشی از دریای آمو در این مناطق. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۷:۳
Background image

کمپاین نهال شانی در ولسوالی شیبر ولایت بامیان برگزار شد


۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت بامیان کمپاین نهال شانی را در ولسوالی شیبر به منظور ترویج کاشت نهال‌های مثمر و غیرمثمر آغاز نمود.
 این کمپاین با حضور ولسوال شیبر، کارمندان ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۵:۵۶
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با موسسات همکار

۲۰ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به منظور هماهنگی در راستای مجادله با ملخ‌های مضره در سطح ولایت، جلسه‌ای با حضور موسسات همکار برگزار نمود.
در این جلسه که. . .

BACK TO NEWS