سه‌صد تُن تخم اصلاح‌ شده گندم و کود کیمیاوی به دهقانان دایکندی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۵ - ۱۴:۵۴
 سه‌صد تُن تخم اصلاح‌ شده گندم و کود کیمیاوی به دهقانان دایکندی توزیع شد

۵عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، صد متریک تُن تخم اصلاح شده گندم و دو صد متریک تُن کود کیمیاوی سیاه و سفید به دهقانان ولسوالی‌های شهرستان، اشترلی و سنگ‌تخت این ولایت توزیع کرد. این کمک از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد فراهم شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها