سه‌صد تُن تخم اصلاح‌ شده گندم و کود کیمیاوی به دهقانان دایکندی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۵ - ۱۴:۵۴
 سه‌صد تُن تخم اصلاح‌ شده گندم و کود کیمیاوی به دهقانان دایکندی توزیع شد

۵عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، صد متریک تُن تخم اصلاح شده گندم و دو صد متریک تُن کود کیمیاوی سیاه و سفید به دهقانان ولسوالی‌های شهرستان، اشترلی و سنگ‌تخت این ولایت توزیع کرد. این کمک از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد فراهم شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها