سفر وزیر زراعت به ولایت بلخ: ۱۴۵ کشمش‌خانه به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۶:۳۳
بلخ ته دکرنې وزير سفر: ۱۴۵مميزخونې ګټې اخيستنې ته وسپارل شول

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در کنار افتتاح برخی از پروژه‌های دیگر زراعتی، ۱۴۵ کشمش‌خانه را در ولایت بلخ به بهره‌برداری سپرد.
این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، مارمل، چهاربولک، چمتال، دولت‌آباد، کشنده، بلخ، ‌کلدار و شورتپه ساخته شده است. هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ظرفیت تبدیل ۱۰ تن انگور را به کشمش در یک نوبت دارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت ۱۴۵ کشمش‌خانه‌ی یادشده ۶۰ میلیون و هشت هزار و ۲۵۰ افغانی می‌شود.
این کشمش‌خانه‌ها برای باغداران ساخته شده و وزارت زراعت ۹۰ درصد هزینه‌ی آن را پرداخته است. مستفیدشونده‌گان تنها ۱۰ درصد هزینه را متقبل شده‌اند.
هدف از ساخت این کشمش‌خانه‌ها، زمینه‌سازی برای رشد اقتصاد باغداران و جلوگیری از فاسد شدن و یا فروش انگور به بهای اندک است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۹
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای حمایت از مالداران در ولسوالی کهسان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه مواشی، روند توزیع خوراکه حیوانی در ولسوالی کهسان ولایت هرات تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت تطبیق گردید.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بازاریابی برای تولیدکنندگان محصولات زراعتی در بدخشان

۴ جدی   ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی بازاریابی به‌منظور ارتقای ظرفیت تولیدکنندگان محصولات زراعتی، باغداری و مالداری در شماری از ولسوالی‌های ولایات بدخشان و تخار برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۵:۳۵
Background image

تکمیل مراحل استملاک پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تطبیق پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان، مراحل استملاک زمین‌ها و املاک واقع در مسیر پروژه توسط ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها