سفر معین زراعت و مالداری به هرات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۱:۲۰
سفر معین زراعت و مالداری به هرات

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز برای اشتراک در دهمین جشنواره زعفران و بررسی وضعیت زراعت و مالداری، عازم ولایت هرات گردید.
 در این سفر مولوی گل‌حضرت حماد مشاور ارشد معینیت، مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو، مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس غله‌جات و اکبر وزیری مشاور غله‌جات معینیت، او را همراهی می‌کنند.
در جریان سفر، معین زراعت و مالداری در ولسوالی انجیل مجلسی را با حضور بشیر احمد احمدی آمر امور زراعتی و مالداری، بشیر احمد بهادری رئیس اتاق زراعت و مالداری، مولوی محمد عمر قاصد و عبدالقدیر پوپل رئیس اتحادیه مرغ گوشتی هرات تدویر نمود.
در این مجلس پیرامون انکشاف صنعت مالداری، مرغداری، تولید تخم و گوشت، فراهم‌سازی خوراک مرغ، بهبود وضعیت صادرات و واردات و کنترول بازار گفتگو صورت گرفت. معین زراعت و مالداری همچنین معلوماتی در مورد نیازمندی‌های مردم در بخش لبنیات، گوشت حیوانات و مرغداری ارائه کرد.
مسوولان اتحادیه‌های حاضر در مجلس فعالیت‌های خویش را تشریح کرده، بر ادامه سرمایه‌گذاری و گسترش فعالیت‌ها تأکید نمودند و از پیشرفت‌های به‌دست‌آمده گزارش دادند. همچنان روی هماهنگی بیشتر میان اتحادیه‌ها و تلاش برای خودکفایی افغانستان بحث و تبادل نظر انجام شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۵۲
Background image

افتتاح کارخانه بزرگ پروسس انار در کندهار به ارزش ۲ میلیون افغانی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با حمایت مالی شرکت خصوصی «میلکو»، یک کارخانه بزرگ فرآوری انار در منطقه چهار باغ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

اعمار ۸۰ باب سبزخانه در دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که کار اعمار ۸۰ باب سبزخانه در چندین ولسوالی این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. این سبزخانه‌ها به مساحت ۵ در ۱۰. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۳۹
Background image

کمک‌های نقدی و تخنیکی برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال بلخ انجام شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ و در همکاری با مؤسسه «سی‌اچ‌اِی»، برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال کمک‌های نقدی و رهنمایی‌های تخنیکی فراهم گردید.
در این. . .

بازگشت به خبرها