سفر رئیس زراعت ولایت پروان به ولسوالی شینواری برای بررسی چالش‌های زراعت و مالداری

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۰:۴۲
سفر رئیس زراعت ولایت پروان به ولسوالی شینواری برای بررسی چالش‌های زراعت و مالداری

۲۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، همراه با هیئتی به منظور بررسی مشکلات و چالش‌های زراعت و مالداری به ولسوالی شینواری سفر کرد.
در جریان این سفر، مولوی روحانی با مولوی عبدالمعروف حقجو، ولسوال شینواری، عتیق الله رحمانی، مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری این ولسوالی، و نمایندگان جوامع محلی دیدار نمود. در این دیدار، مسائل و مشکلات موجود در بخش‌های زراعت و مالداری مورد بحث قرار گرفت.
رئیس زراعت هدف این سفر را جمع‌آوری نظرات، مشکلات و پیشنهادات دهقانان و مالداران عنوان کرده و به مسئولین محلی وعده داد که در جهت حل این چالش‌ها همکاری لازم صورت خواهد گرفت.
این سفر در راستای تقویت روابط میان ریاست زراعت و جوامع محلی و بهبود شرایط زراعت و مالداری در ولسوالی شینواری انجام شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS