راه‌اندازی کارگاهی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۱۴:۱۸
راه‌اندازی کارگاهی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست

۱۸ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در هماهنگی با اداره ملی حفاظت از محیط‌زیست، کارگاه مشورتی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست،  تجدید استراتیژی ملی تنوع حیات و ارزیابی تجارت غیرقانونی حیات وحش راه‌اندازی کرده است.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در آغاز این کارگاه چهار روزه، گفت که این وزارت توانسته در بخش بهبود وضعیت محیط‌زیست گام‌های موثری بردارد و هجده‌هزار هکتار جنگل پسته و بادام کوهی را احیا و دوهزار و پنج‌صد هکتار زمین را در کمربند سبز کابل، سرسبز بسازد. آقای غفوری هم‌چنین افزود که تولید ۲۸.۸ میلیون اصله نهال، ایجاد ۴۳۰هزار هکتار جنگل طبیعی در ۲۲ ولایت ولایت، احیای ۳هزار و ۱۷۸هکتار علفچر در ۱۲ ولایت، احیا و حفاظت از دوهزار و ۶۷۰ هکتار ساحه مربوط به نباتات طبی از قبیل هنگ و شیرین بویه در سطح کشور، از جمله‌ی این فعالیت‌ها است.
 حشمت‌الله غفوری گفت‌ «وزارت زراعت، مبارزه با تغییر اقلیم، کاهش گازات گل‌خانه‌ای، بهبود محیط‌زیست و حفاظت از تنوع حیات را در نظر دارد و مسوولیت‌های وظیفوی خویش می‌داند.»
آقای غفوری در عین‌حال به طرح پالیسی ملی محیط‌زیست اشاره کرد و می‌گوید که این سند می‌تواند در راستای مبارزه با تغییر اقلیم، کاهش گازات گلخانه‌ای و تنوع حیات نقش ارزنده داشته باشد.
هم‌چنین اجمل مرتضوی رییس تقنین و پالیسی اداره ملی حفاظت از محیط‌زیست، می‌گوید که در این کارگاه در بخش‌های طرح پالیسی ملی محیط‌زیست، تجدید استراتیژی ملی تنوع حیات، برنامه عمل ارزیابی تجارت غیرقانونی حیات وحش و سند مشارکت ملی صحبت می کنند.
در کارگاه مشورتی طرح پالیسی ملی محیط‌زیست بیش از دوصد نفر از مسوولان محلی از ۳۴ ولایت شرکت کرده‌اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها