راه‌اندازی برنامه آموزشی برای محصلان انستیتوت زراعت ولایت بادغیس

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۴ - ۸:۴۶
راه‌اندازی برنامه آموزشی برای محصلان انستیتوت زراعت ولایت بادغیس

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس برای محصلان صنف ۱۴ انستیتوت زراعت آن ولایت برنامه آموزش عملی و نظری را راه‌اندازی کردند.
در این برنامه در مورد شناخت امراض نباتی، نحوه کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی یا (IPM) ساختن ادویه جات ترکیبی  مانند لایم سلفر، بوردمکسچر، معرفی سامان آلات لابراتوار تشخیص امراض نباتی، نحوه مجادله کیمیاوی و میخانیکی ملخ و کفشک لان مذکور توسط متخصص مدیریت عمومی حفاظه نبات توضیح و تشریح داده شد. 
 قرار است این برنامه در بخش غله جات و باغداری نیز راه اندازی شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها