راه‌اندازی برنامه آموزشی برای محصلان انستیتوت زراعت ولایت بادغیس

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۴ - ۸:۴۶
راه‌اندازی برنامه آموزشی برای محصلان انستیتوت زراعت ولایت بادغیس

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس برای محصلان صنف ۱۴ انستیتوت زراعت آن ولایت برنامه آموزش عملی و نظری را راه‌اندازی کردند.
در این برنامه در مورد شناخت امراض نباتی، نحوه کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی یا (IPM) ساختن ادویه جات ترکیبی  مانند لایم سلفر، بوردمکسچر، معرفی سامان آلات لابراتوار تشخیص امراض نباتی، نحوه مجادله کیمیاوی و میخانیکی ملخ و کفشک لان مذکور توسط متخصص مدیریت عمومی حفاظه نبات توضیح و تشریح داده شد. 
 قرار است این برنامه در بخش غله جات و باغداری نیز راه اندازی شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای دهاقین دایکندی

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ تن از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

در لعل‌پور ننگرهار برای ۷۹۴ خانواده نیازمند ۸.۷ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۷۹۴ خانواده نیازمند در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار، برای دومین بار به ارزش ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

بازگشت به خبرها