راه‌اندازی برنامه آموزشی برای محصلان انستیتوت زراعت ولایت بادغیس

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۴ - ۸:۴۶
راه‌اندازی برنامه آموزشی برای محصلان انستیتوت زراعت ولایت بادغیس

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس برای محصلان صنف ۱۴ انستیتوت زراعت آن ولایت برنامه آموزش عملی و نظری را راه‌اندازی کردند.
در این برنامه در مورد شناخت امراض نباتی، نحوه کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی یا (IPM) ساختن ادویه جات ترکیبی  مانند لایم سلفر، بوردمکسچر، معرفی سامان آلات لابراتوار تشخیص امراض نباتی، نحوه مجادله کیمیاوی و میخانیکی ملخ و کفشک لان مذکور توسط متخصص مدیریت عمومی حفاظه نبات توضیح و تشریح داده شد. 
 قرار است این برنامه در بخش غله جات و باغداری نیز راه اندازی شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها