دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۶:۳۸
دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

۶ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان ملاقات کرد. در این دیدار، آنان درباره‌ی هم‌آهنگی‌ها برای رسیده‌گی به آسیب‌دیده‌گان ناشی از خشک‌سالی، ‌از جمله توزیع گندم و دیگر مواد خوراکی به نیازمندان، صحبت کردند.
وزیر زراعت در این نشست گفت که سال ۱۴۰۰، خشک‌سالی است و باید به نیازمندان و زیان‌دیده‌گان مواد خوراکی و مورد نیازشان کمک شود، زیرا مردم توان تحمل این مشکل را ندارند. آقای احدی هم‌چنین گفت: «کوشش ما نیز همین است که در این راستا برنامه‌ها و پلان‌های خودمان را تقویت کنیم و از شما می‌خواهیم تمرکز بیش‌تر به این مورد کنید و در بخش رسیده‌گی به نیازمندان تلاش‌های‌تان را بیش‌تر بسازید.»
سپس مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان گفت که خشک‌سالی رخ داده است و نهاد آنان تلاش می‌کند به این موارد رسیده‌گی کند، بودجه‌اش را بیش‌تر می‌سازد و کاملاً در جریان اوضاع قرار دارد.
خانم الن افزود که از ماه مارچ ۲۰۲۱ به پنج میلیون نفر کمک‌رسانی را آغاز می‌کنیم و در این راستا تعهدمان را اعلام می‌کنیم.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۳۰
Background image

بازسازی ۲۰ باب طویله در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۲۳ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری دفتر کمیته هالند ۲۰ باب طویله را در قریه آسیاب شراف ولسوالی چمتال بازسازی می‌کند.
این طویله‌ها که قبلاً توسط دفتر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۹
Background image

کندهار؛ برای ۱۵۰ دهقان برنامه آموزشی اقلیم آغاز شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، از سوی «ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در پنج ولسوالی «لوړه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها