دیدار وزیر زراعت با رییس بخش زراعت نهاد «Roots of peace»: صحبت روی ضرورت بازاریابی برای حاصلات زراعتی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - ۱۶:۴۵
دیدار وزیر زراعت با رییس بخش زراعت نهاد «Roots of peace»: صحبت روی ضرورت بازاریابی برای حاصلات زراعتی

۱۴ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با جان هادو، مسوول بازاریابی در«Roots of Peace» یا ریشه‌های صلح در افغانستان ملاقات کرد و دو طرف روی استانداردسازی و بازاریابی محصولات زراعتی افغانستان سخن گفتند.
رییس بخش زراعت نهاد «Roots of Peace» حمایتش را از تولید بهتر و بازاریابی محصولات زراعتی کشور اعلام کرد و گفت که این نهاد برای استانداردسازی و بازاریابی برای این محصولات کار می‌کند تا بازار بهتری برای زراعت افغانستان شکل بگیرد.
سپس وزیر زراعت بر ضرورت بازاریابی برای حاصلات زراعتی و زمینه‌سازی جهانی برای بهبود بازار این حاصلات تأکید ورزید.
باید گفت که نهاد بازاریابی «Roots of Peace» مسوولیت بازاریابی برای پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی «CBARD» وزارت زراعت را بر دوش دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها