دیدار وزیر زراعت با رییس بخش زراعت نهاد «Roots of peace»: صحبت روی ضرورت بازاریابی برای حاصلات زراعتی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - ۱۶:۴۵
دیدار وزیر زراعت با رییس بخش زراعت نهاد «Roots of peace»: صحبت روی ضرورت بازاریابی برای حاصلات زراعتی

۱۴ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با جان هادو، مسوول بازاریابی در«Roots of Peace» یا ریشه‌های صلح در افغانستان ملاقات کرد و دو طرف روی استانداردسازی و بازاریابی محصولات زراعتی افغانستان سخن گفتند.
رییس بخش زراعت نهاد «Roots of Peace» حمایتش را از تولید بهتر و بازاریابی محصولات زراعتی کشور اعلام کرد و گفت که این نهاد برای استانداردسازی و بازاریابی برای این محصولات کار می‌کند تا بازار بهتری برای زراعت افغانستان شکل بگیرد.
سپس وزیر زراعت بر ضرورت بازاریابی برای حاصلات زراعتی و زمینه‌سازی جهانی برای بهبود بازار این حاصلات تأکید ورزید.
باید گفت که نهاد بازاریابی «Roots of Peace» مسوولیت بازاریابی برای پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی «CBARD» وزارت زراعت را بر دوش دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها