دیدار مسئول دفتر ولایتی مؤسسه اقدام علیه گرسنگی با سرپرست ریاست زراعت غور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۸:۲۳
دیدار مسئول دفتر ولایتی مؤسسه اقدام علیه گرسنگی با سرپرست ریاست زراعت غور

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئول دفتر ولایتی مؤسسه «ACF» مؤسسه اقدام علیه گرسنگی با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های بیشتر در بخش‌های زراعت و مالداری گفت‌وگو کرد.
در این دیدار که در مقر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور انجام شد، مسئول دفتر ولایتی مؤسسه ACF از همکاری و هماهنگی دوامدار این ریاست در زمینه تطبیق مؤثر پروژه‌های زراعتی و مالداری در مرکز و ولسوالی‌های ولایت غور قدردانی کرد.
وی گفت که این مؤسسه در نظر دارد پروژه‌های بیشتری را در بخش زراعت و مالداری در ولایت غور تطبیق کند و تلاش‌ها برای جلب حمایت تمویل‌کنندگان به‌منظور اجرای پروژه‌های بیشتر در این بخش ادامه دارد.
در همین حال، مولوی محمد عشرت، آمر امور زراعتی و سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور، از فعالیت‌ها و همکاری‌های مؤسسه اقدام علیه گرسنگی ACF قدردانی کرده، گفت که زراعت و مالداری بخش مهمی از معیشت مردم این ولایت را تشکیل می‌دهد و تطبیق پروژه‌ها در این زمینه می‌تواند در رشد اقتصادی و بهبود وضعیت زندگی دهقانان و مالداران نقش مؤثر داشته باشد.
سرپرست ریاست زراعت غور از مسئولان مؤسسه ACF خواست تا با هدف ایجاد فرصت‌های کاری و حمایت از دهقانان و مالداران، پروژه‌های بیشتری را در این ولایت روی دست بگیرند.
در پایان، دو طرف بر تداوم همکاری‌ها و هماهنگی‌های مشترک در زمینه تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری در ولایت غور تأکید کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها