دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس احصایه و معلومات آن ولایت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۸:۳۶
دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس احصایه و معلومات آن ولایت

مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دفتر کار خود با قاری حبیب‌الرحمن عثمانی  رئیس احصایه و معلومات ولایت بدخشان و همراهان ایشان دیدار و ملاقات نمودند.
در این دیدار، دو طرف روی چگونگی نظارت بر برنامه سروی مواشی که قرار است از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد  در هماهنگی هر دو ریاست در سطح این ولایت آغاز گردد، بحث و گفتگو کردند. هدف از این برنامه، مدیریت و نظارت دقیق طبق مواد طرزالعمل تهیه شده توسط مرکز بود تا از اجرایی شدن موفق آن در ولایت بدخشان اطمینان حاصل شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۰
Background image

پیش‌بینی بیش از ۱۱ هزار تُن حاصلات شفتالو در ننگرهار در سال جاری

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، پیش‌بینی می‌شود که حاصلات شفتالو در سال جاری در این ولایت به بیش از ۱۱ هزار متریک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

توزیع تخم و وسایل زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در زرنج

۱۳ ثور ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری مؤسسه سازمان کمک‌های بشری (OHA)، برای ۷۵ تن از خانم‌های زراعت‌پیشه به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، تخم‌های سبزیجات و وسایل. . .

بازگشت به خبرها