دیدار از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری: تأکید وزیر زراعت به ارائه خدمات بهتر به مردم

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۵۱
دیدار از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری: تأکید وزیر زراعت به ارائه خدمات بهتر به مردم

۱۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز از ریاست‌های مربوط به معینیت مالی و اداری وزارت زراعت دیدار کرد.
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت در دیدار وزیر زراعت از ریاست‌های مربوط این معینیت، راجع به کارهای این بخش وزارت معلومات داد.
سپس وزیر زراعت به کارمندان ریاست‌های مالی، تدارکات و اداری هدایت داد تا به مردم خدمات را به گونه‌ی بهتری ارائه کنند.
آقای احدی در این دیدارش از کارمندان خواست تا نظم حاضری و دیگر مقرره‌های اداره را به گونه‌ی بهتر رعایت و پی‌گیری کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها