در کاپیسا ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای سروی و تثبیت شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۶
در کاپیسا ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای سروی و تثبیت شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، در هماهنگی با ریاست معیشت بدیل، روند سروی، تثبیت و تأیید ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای را در مرکز و ولسوالی‌های تگاب و اله‌سای این ولایت آغاز کرده است.
این پروژه به هدایت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و در چارچوب برنامه‌های معیشت بدیل، به‌منظور فراهم‌سازی بدیل مناسب برای کشت کوکنار تطبیق می‌شود.
در جریان این روند، خواجه محمد شفیع صدیقی، آمر امور زراعتی، عبداللطیف احمدی، مدیر عمومی ترویج، ذبیح‌الله، مدیر ترویج باغداری، و نبی‌الله امیری، مدیر پروژه و انجینر سروی تخنیکی، از قطعات زمین بازدید کرده و مساحت باغ‌ها، محل احداث حوضچه‌های ذخیره آب آبیاری و سایر نیازمندی‌های تخنیکی را بررسی و تثبیت کردند.
همچنان، از دهقانان تعهدنامه گرفته شد تا از نهال‌ها و وسایل مورد نیاز به‌گونه درست نگهداری کنند. در جریان سروی، برای دهقانان در زمینه باغداری، شیوه غرس نهال، ترتیب نقشه زمین و راه‌های وقایه و مبارزه با امراض و آفات نباتی نیز معلومات ارائه شد.
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، این برنامه از روز پنج‌شنبه آغاز شده و روند سروی و تثبیت در مرکز و ولسوالی تگاب تکمیل گردیده است؛ اما فعالیت‌ها در ولسوالی اله‌سای و سایر ساحات مربوط همچنان ادامه دارد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گویند که ایجاد باغ‌های املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای، افزون بر فراهم‌سازی معیشت بدیل برای دهقانان، در افزایش حاصلات، مدیریت بهتر آب و تقویت باغداری در این ولایت نقش مهم خواهد داشت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۶
Background image

در کاپیسا ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای سروی و تثبیت شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، در هماهنگی با ریاست معیشت بدیل، روند سروی، تثبیت و تأیید ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

بازگشت به خبرها