در ولسوالی غورکِ کندهار کار ساخت یک چک‌دَم به ارزش سه میلیون افغانی آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۳
د کندهار غورک ولسوالی کې د درې میلیونه افغانیو په ارزښت د چکډېم د جوړولو چارې پيل شوې

۱۶ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
از  بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندهار، کار ساخت یک چک‌دَم به‌هدف کاهش خشکسالی و مهار آب در ولسوالی غورک ولایت کندهار رسماً آغاز شد.
در منطقه چهارپایو مربوط پیرقدم ولسوالی غورک، به مناسبت آغاز کار این چک‌دَم که ارزش آن نزدیک به سه میلیون افغانی است، برنامه ویژه‌ای برگزار شد. در این مراسم مفتي عبدالغنی عفان آمر منابع طبیعی ریاست زراعت کندهار، انجنیر نورمحمد همکار، نمایندگان ولسوالی و شماری از باشندگان محل حضور داشتند.
انجنیر نورمحمد همکار در سخنانی گفت که ساخت این چک‌دَم به‌منظور مبارزه با خشکسالی، صرفه‌جویی و مهار آب صورت می‌گیرد و امید می‌رود پس از تکمیل، مشکل خشکسالی در این منطقه را به‌شکل قابل توجه کاهش دهد. او افزود که این چک‌دَم به‌گونه معیاری و خام ساخته می‌شود و ظرفیت ذخیره حدود ۳۵ هزار متر مکعب آب را خواهد داشت.
مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند که با شدت‌یافتن خشکسالی در این ولایت، تلاش‌ها افزایش یافته و امارت اسلامی افغانستان برای مدیریت و صرفه‌جویی آب در ولسوالی‌های دوردست، برنامه گسترده ساخت چک‌دَم‌ها را عملی می‌سازد. همچنان همراه با این پروژه، در پنج ولسوالی دیگر نیز کار ساخت چک‌دَم‌های مشابه ادامه دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها