در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۸:۳۰
در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال ۳۸ مرکز پروسس زعفران در ولایت‌های هرات، غزنی، سرپل، کندز، بلخ، فاریاب و دایکندی بسازد.
ساخت این مراکز به افزایش محصولایت، کیفیت و ارزش‌ زعفران کمک می‌کند. زعفران از مهم‌ترین محصولات صادراتی افغانستان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها