در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۸:۳۰
در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال ۳۸ مرکز پروسس زعفران در ولایت‌های هرات، غزنی، سرپل، کندز، بلخ، فاریاب و دایکندی بسازد.
ساخت این مراکز به افزایش محصولایت، کیفیت و ارزش‌ زعفران کمک می‌کند. زعفران از مهم‌ترین محصولات صادراتی افغانستان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۵:۲۷
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
 جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با حضور شماری از مقام‌های ارشد حکومتی در مقر وزارت زراعت برگزار گردید.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۵:۲۱
Background image

جلسه جلب سرمایه‌گذاری و اجاره‌دهی زمین در وزارت زراعت برگزار شد

۲۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تحت عنوان جلب سرمایه‌گذاری و اجاره‌دهی زمین به ریاست مولوی نورالدین‌عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر شد. در این جلسه، روسا و مشاوران. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۵:۲۰
Background image

توزیع گندم خوراکه و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت غور

۲۸ دلو  ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با هدف حمایت از مهاجرین عودت‌کننده، روند توزیع گندم خوراکه و پول نقد را به‌طور عملی مورد بررسی و نظارت قرار داد.
در این راستا،. . .

بازگشت به خبرها