در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۸:۳۰
در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال ۳۸ مرکز پروسس زعفران در ولایت‌های هرات، غزنی، سرپل، کندز، بلخ، فاریاب و دایکندی بسازد.
ساخت این مراکز به افزایش محصولایت، کیفیت و ارزش‌ زعفران کمک می‌کند. زعفران از مهم‌ترین محصولات صادراتی افغانستان به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۰:۳۵
Background image

در کابل، برای ۱۰۰ مالدار ۷.۵ تُن خوراک تأییدشده برای پرواربندی گوسفند توزیع شد

۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور توسعه مالداری، افزایش تولید گوشت و بلندبردن عواید مالداران، از طریق پروژه CRISF، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان (DCA) و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۹:۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و مؤسسه CRS برای تطبیق برنامه‌های زنجیره ارزش

۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه CRS به ارزش یک میلیون و ۶۵۰ هزار دالر امریکایی، با هدف تقویت زنجیره‌های ارزش محصولات زراعتی در سه ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۸:۴۹
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی مصباح الدین مستعین رئیس توسعه غله‌جات این وزارت، به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پنبه، رسیدگی به مشکلات پنبه‌کاران. . .

BACK TO NEWS