در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۸:۳۰
در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال ۳۸ مرکز پروسس زعفران در ولایت‌های هرات، غزنی، سرپل، کندز، بلخ، فاریاب و دایکندی بسازد.
ساخت این مراکز به افزایش محصولایت، کیفیت و ارزش‌ زعفران کمک می‌کند. زعفران از مهم‌ترین محصولات صادراتی افغانستان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها