در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۸:۳۰
در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال ۳۸ مرکز پروسس زعفران در ولایت‌های هرات، غزنی، سرپل، کندز، بلخ، فاریاب و دایکندی بسازد.
ساخت این مراکز به افزایش محصولایت، کیفیت و ارزش‌ زعفران کمک می‌کند. زعفران از مهم‌ترین محصولات صادراتی افغانستان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴۵
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، اعضای شورای رهبری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۴۳
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین گاوی در ولایت کاپیسا

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین (آبله پوستی گاوی) با هدف جلوگیری از شیوع این بیماری و حفظ سلامت مواشی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۳۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های مؤثر زراعتی، باغداری و. . .

بازگشت به خبرها