در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۸:۳۰
در هفت ولایت، ۳۸ مرکز پروسس زعفران ساخته می‌شود

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال ۳۸ مرکز پروسس زعفران در ولایت‌های هرات، غزنی، سرپل، کندز، بلخ، فاریاب و دایکندی بسازد.
ساخت این مراکز به افزایش محصولایت، کیفیت و ارزش‌ زعفران کمک می‌کند. زعفران از مهم‌ترین محصولات صادراتی افغانستان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها