در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۴
در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر با همکاری مؤسسه «انوولوس»، در ولسوالی‌های منوره و شلتن این ولایت برای ۵۰۰ خانواده نیازمند بز و مواد خوراکی حیوانات توزیع می‌کند.
به همین منظور، تیم مسلکی خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و مالداری کنر از بزهایی که قرار است در آینده برای خانواده‌های مستحق توزیع شوند، بازدید و ارزیابی انجام داد. این تیم در جریان بازدید، بزهای شیرده و بارور را انتخاب کرده و توصیه نمود که این بزها قبل از توزیع قرنطین شوند تا از نظر صحت و بیماری اطمینان حاصل گردد.
روند انتخاب خانواده‌ها و توزیع بزها توسط کمیته‌های مشترک به‌صورت شفاف اجرا می‌شود تا کمک‌ها تنها به مستحقین واقعی برسد.
این اقدام به‌منظور تقویت اقتصاد خانواده‌های نیازمند و ایجاد عاید پایدار برای آنان عملی گردیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها