خردکننده علوفه در ولایت بلخ توزیع شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۴:۵۸
 خردکننده علوفه در ولایت بلخ توزیع شد

۲۳ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، ۲۰۴ پایه ماشین دستی و دیزلی خُردکننده علوفه را به مالداران این ولایت توزیع کرده است.
این ماشین‌ها به همکاری مالی برنامه حمایت از اولویت ملی  دوم (SNaPP2)، در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، بلخ، خلم و دولت‌آباد ولایت بلخ در جریان ماه سرطان سال جاری توزیع شده است.
هدف از توزیع این ماشین‌ها، جلوگیری از ضایعات علوفه، تغذیه بهتر حیوانات، افزایش شیر و وزن حیوان و حمایت اقتصادی از مالداران است.
مالدارانی که این ماشین‌ها را دریافت کرده‌اند، با مراکز جمع‌آوری شیر در ولسوالی‌های نهرشاهی و دهدادی کار می‌کنند. این مراکز، شیر حیوانات را از مالداران به قیمت مناسب خریداری می‌کنند و آن را به اتحادیه انکشاف لبینات بلخ می‌سپارند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای وزارت زراعت برگزار شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت با سخنرانی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، آغاز گردید.
در این نشست، مولوی عثمانی با تأکید بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

ریاست زراعت بلخ در همکاری با دفتر انکشاف صنایع وسایل زراعتی توزیع کرد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه همکاری‌های قبلی، با همکاری دفتر انکشاف صنایع برای دهقانان سروی‌شده جهت کشت ارزن و جواری به شکل قطاری، وسایل و مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر با همکاری مؤسسه «انوولوس»، در ولسوالی‌های منوره و شلتن این ولایت برای ۵۰۰ خانواده نیازمند بز و. . .

بازگشت به خبرها