حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۰
حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد


۹ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار ساخت حوض و کانال آبیاری سبزوار واقع در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان را تکمیل کرد و این زیربناها عملاً به بهره‌برداری سپرده شد.
خلیل‌الرحمن عمر، سرپرست ریاست آبیاری در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که حوض سبزوار در مساحت ۵۰ بر ۴۰ متر، در مساحت یک جریب زمین اعمار شده است. آقای عمر می‌افزاید که این حوض ظرفیت ذخیره‌ی سه هزار و ۸۰۰ مترمکعب آب را دارد.
به قول سرپرست ریاست آبیاری، این حوض با کانالی که ضمیمه‌اش می‌باشد، ۲۴۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و از آن به صورت مستقیم، ۳۵ خانواده بهره می‌برند.
در ساخت این زیربناها، ۱۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۱۰ افغانی هزینه شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۹
Background image

اشتراک رئیس زراعت پروان در برنامه آموزشی پلان‌گذاری برای تقویت کمیته انکشافی ولایتی

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در برنامه آموزشی دو روزه‌ای که به هدف تقویت کمیته انکشافی ولایتی برگزار شده بود، اشتراک کرد.
این برنامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس زراعت بلخ با مسئول دفتر پاملرنه درباره تطبیق پروژه‌های زراعتی

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
حافظ محمدموسی مبین، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با گراهام دویسن، مسئول عمومی دفتر مرکزی پاملرنه، و تیم کاری این نهاد در بلخ دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۸
Background image

معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرد

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرده و پیرامون وضعیت واردات و تولید داخلی این صنعت گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری. . .

BACK TO NEWS