حمایت متنفذین قومی در کاپیسا از پروسه جلوگیری از غصب و استرداد زمین 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
حمایت متنفذین قومی در کاپیسا از پروسه جلوگیری از غصب و استرداد زمین 

شماری  از متنفذین قومی و علمای ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا حمایت همه جانبه خویش را از پروسه جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی اعلام نمودند.
شماری از متنفذین قومی و علمای ولسوالی تگاب امروز به ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا آمده و با مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری و رئیس کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی دیدار نمودند.
در این دیدار ایشان از رهبری و تمامی اعضای کمیته تخنیکی استرداد و جلوگیری از غصب زمین های امارتی بابت تلاش های هیشگی و خسته گی ناپذیر شان در راستای تحقق عدالت و تطبیق حکم شرعیت در زمینه جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی اظهار سپاس و قدردانی نموده و از کار کرد ها و دست آورد های این کمیته ستایش نمودند .
متنفذین ولایت تگاب همچنات وعده سپردند که با کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های امارتی همکاری همه جانبه نمایند و جهت بهبود هرچه بهتر روند کاری از پروسه مذکور بطور کامل حمایت نمایند تا در سراسر این ولسوالی از غصب تمامی زمین‌ها و ساحات امارتی بطور کامل جلوگیری صورت گیرد و ساحاتی که سال های قبل توسط یک عده از افراد بطور خودسرانه و بدون اسناد قانونی و شرعی غصب گردیده دوباره استرداد گردد و به ارگان های مربوطه آن تسلیم داده شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۲۷
Background image

جلسه رهنمود ساخت بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه رهنمود ساخت بودجه سال مالی ۱۴۰۵ به رهبری مولوی صدرعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و با اشتراک رییسان سکتوری و خدماتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در معینیت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در بلخ

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت بلخ به رهبری ملا محی‌الدین خاکسار و با اشتراک اعضای سکتور در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
جلسه با تلاوت آیاتی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۹:۳۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در دایکندی

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی با هماهنگی موسسات همکار بخش زراعت، در سال ۱۴۰۴ مقدار مجموعی ۲۷۹٫۹۷ تن تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی را در سطح این ولایت توزیع. . .

بازگشت به خبرها