حاصلات گیلاس در میدان وردک افزایش یافته است

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۱:۲۳
حاصلات گیلاس در میدان وردک افزایش یافته است

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری میدان وردک اعلام کرده است که در سال جاری بیش از ۲۰۴۰ متریک تُن گیلاس از باغ‌های این ولایت حاصلات به دست آمده است.
به گفته مسوولان این ریاست، در حال حاضر ۲۵۵ هکتار زمین در میدان وردک زیر کشت باغ‌های گیلاس قرار دارد که حاصلات آن در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
همچنان در سال جاری ۱۴ قطعه باغ نمایشی گیلاس در ۲۴ جریب زمین در مرکز و شش ولسوالی این ولایت ایجاد شده است.
باغ‌داران میدان وردک از حاصلات مطلوب گیلاس و فراهم بودن بازار فروش در فصل برداشت ابراز خرسندی کرده و خواهان توجه بیشتر به ایجاد، احیا و ترویج باغ‌های گیلاس در این ولایت شده‌اند.
گیلاس از جمله میوه‌های زودرس کشور به شمار می‌رود و در سال‌های اخیر به دلیل برداشت زودهنگام آن، علاقه‌مندی باغ‌داران به غرس و پرورش درختان گیلاس افزایش یافته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها