حاصلات نخود در بادغیس افزایش یافته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱ - ۱۵:۹
حاصلات نخود در بادغیس افزایش یافته است

۱ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که امسال حاصلات نخود در این ولایت به دلیل افزایش ساحه کشت نظر به سال قبل افزایش چشم‌گیری دارد.
عبدالتواب تایب رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید: «امسال دو هزار و ۹۳۵ هکتار زمین در بادغیس نخود کاشته شده بود که از آن در حدود هفت هزار و ۹۶ تُن حاصل به دست آمده است.»
آقای تایب می‌افزاید: «سال قبل به دلیل خساراتی که دهقانان از خشک‌سالی متحمل شده بودند، دهقانان ما توان کم‌تری برای کشت نخود داشتند، بناً ساحه کم‌تری نخود کشت شده بود و حاصل آن نیز کم بود، اما امسال خوش‌بختانه به دلیل مناسب بودن آب‌وهوا و همکاری‌های فنی ریاست زراعت این ولایت، ساحه بیش‌تری نخود کشت شد و حاصلات نخود نیز افزایش یافت.»
این در حالی است که بر بنیاد آمار احصاییه و معلومات وزارت زراعت سال گذشته یک هزار و ۹۹۹ هکتار زمین در ولایت بادغیس نخود کشت شده بود که از آن چهار هزار و ۹۹۷ تُن نخود به دست آمد. این رقم افزایش ۹۳۶ هکتاری در ساحه کشت و افزایش دو هزار و ۹۹ متریک تنی را در حاصلات این کشت نظر به سال ۱۳۹۸ نشان می‌دهد.
در تمام ولسوالی‌های ولایت بادغیس نخود به شکل للمی کشت می‌شود که بیش‌تر از نژاد(ورایتی)های محلی نخود در این ولایت استفاده می‌شود. سالانه یک مقدار قابل ملاحظه از نخود این ولایت به ولایت‌های دیگر صادر می‌شود.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS