جلسه جمع آوری عواید با رئسای زراعت دوازده ولایت برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۲:۴۶
د ۱۲ لایتونو دکرنې رییسانو سره د عوایدو راټولولو په پار غونډه وشوه

جلسه  انسجام و جمع آوری عواید وزارت زراعت تحت رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری این وزارت با اشتراک رئسای زارعت، آبیاری و مالداری دوازده ولایت برگزار شد.
 این جلسه که به گونه آنلاین با مسوولان زراعت ولایت‌های کاپیسا، پروان، ننگرهار، لغمان، پکتیکا، خوست، نورستان، تخار، سرپل، ارزگان، زابل و کندهار برگزار شده بود در  معین مالی و اداری وزات زراعت از مصمم بودن رهبری وزارت زراعت بر تنظیم منابع عایداتی و تثبیت سرچشمه‌های جدید عایداتی یاد کرده افزود" ما مصمم هستیم تا وزارت زراعت را در کنار اراییه خدمات به یک وزارت عایداتی نیز تبدیل نمایم که بتواند حد اقل بودیجه خود را تمویل کرده بتواند".
در همین حال معین مالی و اداری به رئسای ولایتی هدایت داد تا در پلان مالی سال آینده شان برنامه‌های را در نظر بگیریند که در کنار اینکه خدماتی است عایداتی نیز باشد و همچنان در تشکیل سال آینده خویش موضوع ادغام کارمندان ادارت جدیدا مدغم شده به وزارت زراعت را در نظر بگیرند.
پس حاکمیت ا.ا بر افغانستان تمام مصارف کشور از منابع داخلی تمویل می‌گردد بنا نظر به هدایت رهبری امارت اسلامی تا تمام ادارات بالای پروژه های عایداتی کار نمانید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها