جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه انکشافی برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۶ - ۱۶:۰
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه انکشافی برگزار شد

۶ سرطان ۱۴۰۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت رهبری وزیر زراعت و با حضور معینان و رییسان مرکزی این وزارت در مورد بررسی مصرف بودجه انکشافی، فرصت‌ها و چالش‌های فراراه تطبیق پروژه‌ها و بررسی راه‌های حل آن جهت تطبیق به‌موقع پروژه‌ها برگزار شد.
در این جلسه عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در رابطه به مصرف بودجه انکشافی و مشکلات موجود در پروژه‌ها و ریاست‌های مرکزی و ولایتی در قسمت تطبیق پروژه‌ها جزئیات مفصل ارایه کرد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، وضعیت مصرف بودجه انکشافی را رضایت‌بخش ندانست و تأکید کرد که سهل‌انگاری در تطبیق پروژه‌ها و ارایه خدمات به مردم، قابل قبول نیست. وی هم‌چنان هدایت داد که باید در این موارد، به‌صورت فوری تغییر مثبت آورده شود

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۲
Background image

اعمار تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی در کابل آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
سنگ تهداب تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئساو  مشاوران سکتور زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۰
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بادغیس

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی متشکل از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت بادغیس سفر کرد و با مقام‌های محلی آن ولایت دیدار و گفتگو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۳
Background image

پروژه نظارت و خون‌گیری بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت پکتیکا می‌گویند که پروژه انکشافی نظارت بیماری بروسلوز و خون‌گیری از حیوانات امروز به‌طور رسمی در تالار ریاست زراعت، آبیاری. . .

بازگشت به خبرها