تجلیل از چهارمین سال‌روز «فتح باشکوه» در وزارت زراعت

user-admin
جمعه ۱۴۰۴/۵/۲۴ - ۱۵:۶
د کرنې په وزارت کې د «ویاړلې فتحې» د څلورمې کلیزې نمانځنه

۲۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش

از چهارمین سال‌روز «فتح باشکوه» امروز در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور رهبری این وزارت تجلیل به عمل آمد و بیرق سفید امارت اسلامی در صحن حویلی وزارت برافراشته شد.
در این مراسم، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی، روسا، مشاوران و کارمندان وزارت حضور داشتند.
مولوی عطاءالله عمری در سخنرانی‌اش با یادآوری از «زحمات، رشادت‌ها و قربانی‌های مردم افغانستان» در ۴۵ سال گذشته، تأکید کرد که اکنون فضای امن، آرامش و برادری در کشور حکم‌فرما است و مردم در امنیت و سکون زندگی می‌کنند. او این وضعیت را «ثمره خون شهدا و فدائیان» دانست و از مخالفان خارج از کشور خواست به وطن بازگردند.
وزیر زراعت افزود که امروز «قانون خداوند و اوامر پیامبر اسلام» در کشور تطبیق می‌شود و بخشی از آرزوی تطبیق کامل شریعت برآورده شده است.
همچنان مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی، گفت که «این پیروزی تنها متعلق به امارت اسلامی نیست، بلکه تمام مردم افغانستان در آن سهم دارند» و از همه خواست برای آبادانی کشور همکاری کنند.
۲۴ اسد مصادف است با روز فتح  کابل توسط مجاهدین امارت اسلامی افغانستان که هر سال در وزارت زراعت طی مراسم ویژه  از آن گرامی داشته می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها