بیش از ۲۳ هزار هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۸:۳۲
بیش از ۲۳ هزار هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود

۱۷سنبله ۱۳۹۸
عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، در سفری به ولایت نورستان با جمعی از مقام‌های دولتی، اعلام کرده که براساس طرح این وزارت، ۲۳ هزار و ۱۹۰ هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در این ولایت احیا می‌گردد.
آقای رفیعی می‌گوید براساس طرح وزارت برای احیا و حفاظت از جنگلات به ویژه جلغوز و جهار مغز، با هزینه ۴۷۰ میلیون افغانی طی نه سال آینده ۲۳هزار و ۱۹۰ هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شودمعیین مالی و اداری وزارت زراعت که با جمعی از مقام‌های دولتی به دستور رییس‌جمهور به منظور بررسی چالش‌ها، ارزیابی روند تطبیق پروژه‌ها و وعده‌های رییس‌جمهور، به نورستان رفته است، تاکید کرد که با اجرای این پروژه جدید میزان تولید جلغوزه و چهارمغز سالانه در نورستان به ۵۴ هزار متریک تن خواهد رسید.

معین مالی و اداری وزارت زراعت هم‌چنین گفت که براساس این طرح، ۲۳۲ هزار هکتار جنگل دیگر در نورستان مورد حفاظت قرار می‌گیرد.

عبدالهادی رفیعی می‌گوید که اجرای آن پروژه برای هفت‌صد ‌خانواده زمینه‌ی کار و درآمد پایدار مساعد می‌سازد.

احداث جنگلات زودرس برای تامین مواد سوختی و جلوگیری از قطع جنگلات و هم‌چنین ساخت سبزخانه‌ها و باغچه‌های خانگی، از دیگر برنامه‌های وزارت زراعت در ولایت نورستان برای تامین معیشت خانواده‌ها است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها