بیش از صد مالدار و قصاب در باره کنترول بیماری کانگو آموزش دیدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۰ - ۱۵:۳۹
بیش از صد مالدار و قصاب در باره کنترول بیماری کانگو آموزش دیدند

۱۰ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، می‌گوید که بیش از صد مالدار، قصاب و زنانی که در بخش مالداری فعالیت دارند، در باره‌ چگونگی کنترول و جلوگیری از بیماری حیوانی کانگو آموزش دیده‌اند.
این برنامه‌ی آموزشی سه روزه از طریق پروژه «RADP-E» مربوط به وزارت زراعت، با حضور ۱۰۴ تن از مالداران، قصابان و زنان فعال در عرصه‌ی مالداری شش ولسوالی و مرکز ولایت کاپیسا، راه‌اندازی شده بود. در پایان این برنامه‌ آموزشی به هریک از شرکت‌کنندگان یک کیت صحی به منظوری جلوگیری و کنترول بیماری کانگو نیز توزیع شده است.

کانگو که یک بیماری حیوانی است، به آسانی از حیوانات به انسان‌ها سرایت می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS