به ۴۳۸ کارگر در ولایت سمنگان مواد غذایی توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۸ - ۱۴:۲۳
به ۴۳۸ کارگر در ولایت سمنگان مواد غذایی توزیع شد

۲۸ میزان ۱۴۰۰ هـ.ش
۱۳ ربیع الاول ۱۴۴۳ هـ.ق
برنامه غذایی جهان (WFP) روند توزیع بسته‌های مواد غذایی و کمکی به ۴۳۸ کارگر‌ی که در مقابل غذا تحت دو برنامه «واترشید» و «حفر شبکه‌های آبرسانی» می‌باشند را در ولسوالی دره‌صوف پایین آغاز کرده است.
در این برنامه برای هر کارگر به مقدار ۹۲ کیلوگرام آرد‌، ۱۲ کیلوگرام دال یا نخود، ۹ کیلوگرام روغن و یک کیلوگرام نمک در نظر گرفته شده است. این کمک‌ها برای شوراهای تنگی یعقوب، سادات دهی، چله مزار و اولجه قدوق ولسوالی دره‌صوف پایین اهدا می‌شود که برنامه توزیع آن روز گذشته تحت نظر نماینده حکومت، نماینده ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سمنگان‌، نماینده مؤسسه WFP و مسوول دفتر ساحوی SCA  مقیم این ولسوالی آغاز شد.
این برنامه که چهار ماه زمان خواهد گرفت، با حمایت مالی برنامه غذایی جهان توسط کمیته سویدن (SCA) تطبیق می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS