به ۳۴۴ خانم بی‌بضاعت در بغلان فارم‌های کوچک مرغ تخمی توزیع شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۱۶:۷
به ۳۴۴ خانم بی‌بضاعت در بغلان فارم‌های کوچک مرغ تخمی توزیع شد

۲۲ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از طریق برنامه زراعت به اشتراک مردم یا «CLAP»، مربوط به وزارت زراعت، به ۳۴۴ زن بیوه و بی‌بضاعت فارم‌های کوچک مرغ تخمی توزیع کرده است.
هریک از این فارم‌های کوچک که شامل شصت قطعه مرغ تخمی، شش عدد آب‌خوره، شش عدد دانه‌خوره و ۵۶۶ کیلوگرام دانه‌ی مرغ و واکسین مورد نیاز می‌شود، به زنان بیوه و بی‌بضاعت در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، بنو اندرآب و ده‌صلاح توزیع شده است.
عبدالغیاث صدیقی رییس اداره زراعت ولایت بغلان، می‌گوید که هدف از توزیع این فارم‌های کوچک مرغ‌داری به زنان بی‌بضاعت، ترویج صنعت مرغ‌داری در این ولایت و کمک به بهبود وضعیت اقتصادی این زنان است. آقای صدیقی می‌گوید که توزیع این فارم‌ها فرصت‌های خوب شغلی را برای زنان مساعد می‌سازد. زنان مستفیدشونده، از این اقدام ریاست زراعت بغلان ابراز خرسندی کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS