به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی در بلخ خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۴ - ۱۵:۲۵
به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی در بلخ خوراکه حیوانی توزیع شد

۴ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در هم‌آهنگی با دفتر کمیته هالند برای افغانستان و به کمک مالی سازمان جهانی خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO»، به ۳۰۰ خانواده‌ی مالدار کوچی در ولسوالی‌های نهرشاهی، خلم و چمتال ۸۷.۵ متریک تن خوراکه‌ی حیوانی «کانسنتریت» شده توزیع کرد. برای هر فرد مالدار کوچی، ۱۰۰ کیلو گرام خوراکه‌ی حیوانی با دو صابون ضد باکتریا و یک ماسک توزیع شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات دایکندی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی، تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۹
Background image

اقدامات کنترولی امراض و آفات نباتی با استفاده از یخ‌آب زمستانی و روغن زمستانی در ولسوالی‌های خاکجبار و کلکان کابل

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب برنامه‌های حمایوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل  و به‌منظور کنترول امراض و آفات نباتی، بهبود مدیریت باغ‌ها و ارتقای سطح حاصلات زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها